Как работи

В момента можете да гледате най-доброто от Първа професионална лига на Българското футболно първенство, Купата на България, Б група, Английски футбол, Лига 1, Купа на Лигата на Франция, NBA, Формула 1 и Боксови гала вечери.

Gong Play не излъчва цялата програма на която и да е телевизия, а излъчва определени спортни събития.

Кои спортни събития може да гледате, ако сте извън България, моля вижте секция: "Може ли да гледате Gong Play в чужбина?"

Моля, имайте предвид, че препоръчваме да заплатите вашия мач или абонамент чрез кредитна или дебитна карта, поне 24 часа преди първия мач, който искате да гледате.

Ако платите непосредствено преди започване на мача/спортното събитие, не може да гарантираме, че системата ще обработи навреме вашето плащане и ще може да гледате безпроблемно избрания от вас мач.

Информация за програмата на мачовете може да видите в секция Програма.

В случай, че срещате какъвто и да е проблем с услугата, моля изпратете ни мейл на gongplay@ntv.bg или пишете във формата за помощ. Ще ви отговорим възможно най-бързо.

Преди да заплатите, по който и да е от начините, трябва първо да се регистрирате. 

Може да изберете следните абонаментни планове, след регистрация в сайта:

1 Събитие : 2.50 лева с ДДС (платими чрез EPay и кредитни/дебитни карти) (това плащане не включва боксовия мач Кубрат Пулев - Антъни Джошуа на 28.10.2017 г.

Абонамент за 30 дни: 5.90 лева с ДДС  (платими чрез EPay и кредитни/дебитни карти)  (това плащане не включва боксовия мач Кубрат Пулев - Антъни Джошуа на 28.10.2017 г.

От 16.01.2017 г. не е възможно да заплащата с SMS 

Gong Play ви предлага да платите чрез абонаментни планове, платими с дебитни и кредитни карти, както и през системата за разплащания E-Pay

Преди да заплатите, по който и да е от начините, трябва първо да се регистрирате. 

Може да изберете следните абонаментни планове след регистрация в сайта:

1 Събитие : 2.50 лева с ДДС (платими чрез EPay и кредитни/дебитни карти) (това плащане не включва боксовия мач Кубрат Пулев - Антъни Джошуа на 28.10.2017 г.

Абонамент за 30 дни: 5.90 лева с ДДС  (платими чрез EPay и кредитни/дебитни карти)  (това плащане не включва боксовия мач Кубрат Пулев - Антъни Джошуа на 28.10.2017 г.

От 16.01.2017 г. не е възможно да заплащата с SMS 

Gong Play е платена уеб базирана платформа за онлайн излъчване на спортни събития.

Gong Play e уеб базирана платформа, достъпна чрез повечето интернет браузери. Gong Play e оптимизиран за мобилни устройства. За мобилни устройства, препоръчваме да ползвате Google Chrome. Този браузър е оптимизиран за Flash видео. Ако имате последната версия на използван от вас интернет браузер, това ще подобри вашето спортно преживяване.

Може да гледате Gong Play на мобилни телефони и таблети. Имайте предвид, че за някои по-стари модели телефони, ползващи по-остарели версии на операционна система Андроид, гледането няма да бъде възможно.

Минимални изисквания:
Adobe Flash Player 7.0+
iOS 3.0+
Android 4.4.2+
Fire OS 3.0+
Sony PlayStation 3+

В чужбина може да гледате мачовете от Първа професионална лига, Купата на България и Втора професионална лига.

Всички останали спортни събития не са разрешени за гледане извън България, поради авторски права, независещи от Gong Play. 

От чужбина ще може да гледате боксовия мач Кубрат Пулев - Кевин Джонсън на 28.04.2017 г.

Това не е възможно. Може да наблюдавате даден мач само на устройството, на което сте започнали да гледате.

Необходима е стабилна интернет свързаност, която да е минимум 1Mbit/s. Повечето интернет доставчици в България предоставят такова качество на интернет свързаност.

Можете да се откажете от услугата до 14 дни след плащане на абонаментните планове и да получите обратно платената сума. Връщане на сумата не се дължи при извършено плащане за един мач и за плащане на мач чрез SMS. Връщането на сумата не се сдължи при случаи, изброени в Общите условия. Повече за правото на отказа вижте в Общите условия

Всеки видео стрийм е достъпен в два варианта: ниско качество ( под 1000 kbps) и високо качество (над 1500 kbps). Според вашите предпочитания, може да избирате между тези два варианта. Видео стриймът е достъпен и в HD качество (над 3000 kbps).
Моля, проверете с вашия интернет доставчик дали скоростта и свързаността му могат да поемат подобен капацитет.